(+34) 973 44 52 78 info@gruprl.com

Grup R&L

GRUP RL és un despatx d’advocats amb un alt grau d’especialització en totes les àrees del dret empresarial.

  • EXPERIÈNCIA 

 “La firma es va fundar l’any 1974 amb la intenció de cobrir les carències jurídiques en l’àmbit empresarial del petit i mitjà   empresari. Actualment, amb més de 45 anys d’experiència som un equip que acompanya i assessora aquelles empreses que     compten amb nosaltres per les seves operacions.”

  • PROXIMITAT

 “Conscients que som una firma petita, la proximitat i l’atenció personalitzada amb els nostres clients sempre ha estat uns dels     pilars fonamentals de la nostra forma de treballar, podent aposar per un servei integral de prevenció i actuació.”

  • COMPROMÍS

 “Perquè la nostra firma funcioni, el punt de partida neix del vincle de confiança que els clients tenen amb nosaltres i el          compromís que nosaltres adquirim en ells i els seus interessos.”

  • ESPECIALITAT

    “El nostre despatx va començar donant resposta al sector empresarial a partir d’una visió civil i mercantil. Es va establir desenvolupant el dret fiscal, laboral i administratiu. Va expandir-se en l’àrea de propietat industrial e intel·lectual. I ara, quatre dècades més tard, cobrim amb un alt grau d’especialització als nostres clients a partir d’una actuació interdepartamental que lliura el millor assessorament.”

  • COL· ABORACIÓ

    “Comptem amb una estreta xarxa de col·laboradors per donar el millor coneixement en cada sector atenen a les necessitats específiques de cada situació.”

Assessorament de forma permanent i íntegra el món empresarial